Skip to content
Alegeri locale 2020 București Știri locale

Dan Tudorache, prezent la vot pentru alegerile locale din 2020: „În următorii 4 ani cetăţenii o vor duce mult mai bine, deci există o continuitate”

PS News

Dan Tudorache, actualul primar al Sectorului 1 a votat la primele ore ale dimineții. Edilul a declarat că s-a prezentat la urne cu gândul că bucureștenii ce locuiesc în Sectorul 1 se vor bucura de un viitor mult mai bun și a explicat că va exista continuitate în cel de-al doilea mandat.

Ce gânduri am? Gânduri că în următorii 4 ani cetăţenii o vor duce mult mai bine, deci există o continuitate, deci a fost mai greu în primul mandat, dar acum ştiu despre ce e vorba, va fi continuitate”, a declarat Dan Tudorache, candidatul PSD la Primăria Sector 1, fiind întrebat de către jurnaliști cu ce gânduri votează, scrie Agerpres.

4 comentarii la “Dan Tudorache, prezent la vot pentru alegerile locale din 2020: „În următorii 4 ani cetăţenii o vor duce mult mai bine, deci există o continuitate”

  1. Un primar mai implicat decat Dan Tudorache nu a avut sectorul 1. Cu el am votat, atat eu cat si familia mea. merita sprijinul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *