Skip to content
Politică

Dan Voiculescu, atac la adresa unui cunoscut deputat. Ce subiect sensibil abordează

Într-o postare făcută joi pe blogul personal, Dan Voiculescu, care se află la momentul actual în spatele gratiilor, fiind condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, trage un semnal de alarmă referitor la solicitarea deputatului Remus Cernea în ceea ce privește legalizarea căsătoriilor între homosexuali. Controversatul om de afaceri subliniază importanța familiei ca unitate de bază a societății, expunându-și ferm convingerile privind acest aspect actual sensibil.

Patriarhia Romana atrage atentia asupra pericolului care vizeaza familia, nucleul de baza al societatii.

Ca tata, ca bunic, ca roman, cred in rolul familiei traditionale – institutie functionala de mii de ani.

Am vazut insa ca un domn deputat, Remus Cernea cere toleranta pentru minoritatile sexuale.

Ceea ce nu inteleg este de ce minoritatile sexuale vor neaparat sa se casatoreasca. Nu pot trai impreuna si fara acte?

Cred ca am ajuns prea departe cu aceasta toleranta.

Parlamentul are datoria sa apere familia traditionala – fara sa uite ca statul are, prin lege, obligaţia să o protejeze ca institutie care asigura viitorul prin intermediul copiilor.

Daca insa Parlamentul roman va aproba casatoria dintre persoanele de acelasi sex, cred ca societatea civila va trebui sa dea o replica ferma.

Umanistii, respectiv toti cei care cred in valorile fundamentale ale omului, fie ei ortodocsi sau catolici, oricum crestini, vor apela la toate manifestarile legale pentru a evita aceasta rusine pentru poporul roman.

PS. Vrem sa fim ca ei, respectiv ca Europa bogata. Foarte bine! Dar mai intai sa atingem nivelul lor de trai si apoi mai vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *