Skip to content
Politică

Dan Voiculescu, decizie de ultimă oră care-l privește direct pe Traian Băsescu

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, care se află în spatele gratiilor pentru 10 ani în dosarul ICA, a scris pe blogul personal că îl va da în judecată pe fostul președinte Traian Băsescu pentru declarațiile făcute de acesta luni, cu privire la Grivco și Crescent.

Mai exact, Băsescu a afirmat, luni,  că roagă organele statului să se uite în Grivco, pentru a vedea „câți bani au fost transferați de doamna Firea de la Crescent, în 2007-2011, când era administrator la o firmă din grupul Grivco.”

„ Rog organele statului să se uite în Grivco să vadă câți bani au fost transferați de doamna Firea de la Crescent, în 2007-2011, când era administrator la o firmă din grupul Grivco. Dacă își aduce aminte să fi semnat împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari de la Crescent și a transferat din firma securității la o companie din grupul lui Voiculescu, să se spovedească public”, a declarat Băsescu luni, la ieșirea din sediul PMP.

Redăm postarea lui Dan Voiculescu:

„Ieri, Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului.

Fata de acestea, s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu.

PS: Basescu a aflat probabil ca mitul regizat si alimentat atent de el si de camarila sa, in ultimii 10 ani, cu privire la banii Securitatii a fost daramat de concluziile institutiilor internationale (vezi raspunsul Oficiului sprecializat in recuperarea creantelor din cadrul Ministerului Justitiei).

Aceasta reactie confirma reflexul nociv al lui Traian Basescu de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie.”, scrie Voiculescu pe blog.

1 comentariu la “Dan Voiculescu, decizie de ultimă oră care-l privește direct pe Traian Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *