Skip to content
Politică

Dan Voiculescu, mesaj din închisoare: Traian Basescu si Monica Macovei au ajuns in pragul disperarii

Dan Voiculescu transmite un nou mesaj din inchisoare intr-o postare pe blogul sau personal . Acesta ii ataca pe fostul presedinte Traian Basescu si Monica Macovei pentru faptul ca au aparut informatii că ar fi executat orele de munca concomitent cu perioada in care scria si lucrarile stiintifice .

Redam integral postarea:

”Vad ca Traian Basescu si Monica Macovei au ajuns in pragul disperarii. Folosesc un site pentru a lansa o noua minciuna bazata pe o asa-zisa ”norma interna a ANP” din care ar rezulta ca beneficiez de un regim preferential.

Prima minciuna: ”Voiculescu a executat ore de munca in paralel cu orele de ”studiu” pentru cele zece opere stiintifice”

Raspuns: Minciuna. Conform programului aprobat, am lucrat 3 ore/zi (in intervalul 11.00 -14.00) si am studiat 2 ore, in afara orelor de munca.

Asadar, totul este absolut legal.

A doua acuzatie: ”Voiculescu a fost pontat pentru munci pe care nu le-a efectuat niciodata”.

Raspuns: Minciuna. Exista evidente zilnice, clare, cu pontajul care pot fi verificate de oricine.

A treia acuzatie: ”Voiculescu a muncit 16 ore pe zi.”

Raspuns: Minciuna. Conform documentelor oficiale, am lucrat 3 ore/zi, mai putin in zilele de luni cand am efectuat numai 2 ore de lucru/zi.

Pot sa-i asigur, pe toti cei care sunt interesati de acest subiect, ca singurul lucru de care ma bucur in plus este respectul pe care il primesc de la oameni si pentru care le multumesc.

Adevarata problema este lipsa normelor de aplicare a legii privind executarea pedepselor. De un an si jumatate penitenciarele asteapta aceste norme. Cine este responsabil pentru intarzierea cu un an si jmatate a adoptarii lor?

In niciun caz penitenciarele” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *