Skip to content
Politică

Dan Voiculescu, o nouă contestație în dosarul ICA

" "

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, a depus o contestație în anulare față de decizia definitivă din dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Nu mai puţin de 4 contestaţii în anulare s-au aflat pe masa judecătorilor. Asta după ce toţi condamnaţii din dosarul ICA au solicitat anularea pedepselor primite în luna august.

" "

Dacă lui Gheorghe Mencinicopschi şi lui Sandu Jean li s-a respins încă din start dosarul, magistraţii Curţii de Apel trebuie acum să ia o decizie şi în cazul contestaţiilor depuse de Dan Voiculescu, Sorin Pantiş şi cele două societăţi fondate de conservator, Grivco şi Compania de Cercetări Alimentare.

Verişoara lui Dan Voiculescu a criticat şi faptul că acesta continuă să lanseze atacuri la adresa politicienilor şi din spatele gratiilor.

Paraschiva Silaghi s-a arătat contrariată şi de faptul că Dan Voiculescu a atacat decizia Tribunalului Bucureşti în procesul pe care aceasta l-a câştigat împotriva vărului său pentru că ar fi turnat-o la securitate. Mai mult, conservatorul îi cere acum verişoarei sale daune de 136.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *