Skip to content
Politică

Dan Voiculescu, prima reacție privind fuziunea PC-PLR. Ce le transmite conservatorilor prin intermediul unei scrisori

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a transmis, din spatele gratiilor, o scrisoare adresată parlamentarilor PC, prin intermediul căreia le urează succes celor care se pregătesc să abandoneze partidul și îi încurajează pe ceilalți, notează cei de la inpolitics.ro care au intrat în posesia unei scrisori transmise de mogul către cei din Partidul Conservator.

Redăm scrisoarea integral:

”Am aflat cu stupefactie ca Daniel Constantin vrea sa fuzioneze Partidul Conservator cu un alt partid.
Celor care vor sa-l urmeze, le doresc succes in viata politica. Pentru cei care raman in Partidul Conservator exista urmatoarele posibilitati:

1. Parlamentarii Partidului Conservator pot face la Camera Deputatilor si Senat o “grupare conservatoare” ( nu grup parlamentar, daca numarul nu le permite)

Aceasta grupare va creste constant in Parlament in 2015 – 2016.

2. Liderii judeteni care vor sa se transfere la un nou partid pierd automat functia de lider, urmand a se organiza alegeri locale

3. La alegerile locale si parlamentare din 2016, Partidul Conservator va participa intr-o alianta electorala si va castiga un numar important de primari si un numar de parlamentari care sa-i permita formarea de grupuri
parlamentare conservatoare la Camera Deputatilor si Senat. In cazul in care vi se impune fuziunea, va propun sa se organizeze Congresul pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Conservator.”, se arată în scrisoarea transmisă de Dan Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *