Skip to content
Politică

Dan Voiculescu, somație către Președinte, Premier, ministrul Justiției și Procuror General

Într-o postare pe blogul său personal, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA, transmite că „ce se intampla in aceste zile cu Basescu este rușionos”.

Acesta transmite faptul că „problema majora este cum de a fost posibil ca dosarul in care sunt implicati fratii Basescu sa fie musamalizat ani de zile si de catre cine”.

În acest context, Voiculescu transmiste că „Presedintele, Primul Ministru, Ministrul Justitiei, Procurorul General trebuie sa clarifice urgent cine din structura centrala a DNA a luat decizia ca procurorul Iacobescu sa predea dosarele lui Bercea Mondial”.

Redăm postarea:

„Revin cu “Deceniul rusinii” dominat de clanul Basescu.

Ce se intampla in aceste zile cu Basescu este evident RUSINOS.

Problema majora este insa cum de a fost posibil ca dosarul in care sunt implicati fratii Basescu sa fie musamalizat ani de zile si de catre cine.

Sa nu ne lasam pacaliti si sa dezbatem ce a facut Mircea Basescu.

Presedintele, Primul Ministru, Ministrul Justitiei, Procurorul General trebuie sa clarifice urgent: Cine din structura centrala a DNA a luat decizia ca procurorul Iacobescu sa predea dosarele lui Bercea Mondial?

A sosit momentul ca Romania sa nu mai fie tara procurorilor si judecatorilor manipulati politic. Avem suficienti judecatori si procurori corecti, oameni onesti astfel incat sa ne scuturam. Si este nevoie de dreptate in Romania”, transmite Voiculescu pe blogul său.

4 comentarii la “Dan Voiculescu, somație către Președinte, Premier, ministrul Justiției și Procuror General

  1. Ministrul justitiei, procurorul general? Doi muti, fara coloana vertebrala. Cine sa faca cercetari? Trebuiau sa se miste pana acum, daca tara asta era una normala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *