Skip to content
Politică

Dancă: Încheiem ziua cu 214 delegați liberali în plus, pentru actualul și viitorul președinte al PNL, Ludovic Orban

Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul liberal Ionel Dancă, fost şef al Cancelariei premierului Ludovic Orban, transmite, printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, că echipa lui Ludovic Orban „încheie ziua cu 214 delegați liberali în plus, din Argeș și Dâmbovița”.

Totodată, Dancă a amintit că „la București am câștigat 400 de voturi de încredere pentru echipa Violeta&Orban care a eliberat Capitala de PSD, in conditiile în care organizația municipală PNL București trimite mai puțini de 10 delegați de drept la Congresul din 25 septembrie”.

„Victorii importante astăzi pentru susținătorii Partidului National, condus de Ludovic Orban, la Argeș și la Dâmbovița!

Adrian Miuțescu a câștigat alegerile pentru șefia PNL Argeș, împotriva lui Radu Perianu, consilier personal al lui Florin Cîțu, susținut de Alina Gorghiu, cu 261 de voturi pentru Miuțescu si 89 de voturi pentru Perianu.

Și la Dâmbovița, colegul Virgil Guran, vicepreședinte PNL la nivel national, care și-a anunțat sustinerea pentru Ludovic Orban, a fost reconfirmat în funcția de președinte PNL Dâmbovița.

Incheiem ziua cu 214 delegați liberali in plus, din Arges și Dâmbovița, pentru actualul și viitorul presedinte al Partidului National Liberal, Ludovic Orban!

PS: La București am câștigat 400 de voturi de încredere pentru echipa Violeta&Orban care a eliberat Capitala de PSD, in conditiile în care organizația municipală PNL București trimite mai puțini de 10 delegați de drept la Congresul din 25 septembrie”, a scris Dancă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *