Skip to content
Politică

Dancă, plătit cu 3.000 de euro pe lună de liberali? Cum răspunde purtătorul de cuvânt al PNL EXCLUSIV

facebook.com

Senatorul Daniel Zamfir, marți seara, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a făcut o afirmație neașteptată. Concret: PNL-istul a dezvăluit că purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă, este plătit cu suma de 3.000 de euro lunar de către liberali.

CITIȚI ȘI Zamfir lansează un atac la adresa lui Dancă: 3000 de euro pe lună nu sunt bani puțini

În acest context, PSnews.ro a luat legătura miercuri dimineață cu Ionel Dancă, care nu a vrut să comenteze afirmațiile venite chiar din interiorul partidului cu privire la suma cu care este plătit de PNL, acesta catalogându-le ca fiind ”aberații”.

”Nu comentez aberațiile domnului Zamfir și mesajul pe care l-am transmis eu este total adevărat: Ludovic Orban se bucură acum de o susținere din partea membrilor PNL cum nu a mai avut de la alegere lui în funcția de președinte  al partidului la Congresul de anul trecut. Acesta este răspunsul meu”, a susținut purtătorul de cuvânt al PNL.

Reporterul PSnews.ro a insistat, întrebându-l pe Ionel Dancă dacă este plătit sau nu cu suma de 3.000 de euro lunar de PNL, însă purtătorul de cuvânt al celui mai mare partid de opoziție a preferat să păstreze tăcerea și de această dată:

”Repet, nu comentez aberațiile domnului Zamfir. Repet, de ce să comentez?”, a replicat liberalul.

Nu în ultimul rând, chestionat dacă totuși poate să confirme că primește lunar o sumă de bani de la parti, Dancă a replicat:

”Normal că sunt plătit pentru serviciile pe care le prestez”.

1 comentariu la “Dancă, plătit cu 3.000 de euro pe lună de liberali? Cum răspunde purtătorul de cuvânt al PNL EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *