Skip to content
Politică

Dancă (PNL): PSD e o adunare de borfași care își simte sfârșitul aproape. Se agață de guvernare, pentru a controla Justiția

PSD, un partid de hoți și de mafioți!  – așa a reacționat Ionel Dancă, după apariția în spațiul public a unor înregistrări audio, în care Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii social-democrați, astfel încât aceștia să nu voteze moțiunea de cenzură.

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că aceste înregistrări demonstrează că social-democraților chiar le e frică de moțiunea de cenzură.

Dancă a mai susținut că PSD-iștii se agață cu disperare de guvernare, pentru că doar așa își imaginează că pot scăpa de dosarele penale, scrie b1.ro.

PSD, un partid de hoți și de mafioți! Înregistrarea audio de la ultimă ședință de grup a parlamentarilor PSD este dovada clară că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dancila va trece și că le-a intrat frica în oase pentru că dacă pierd guvernarea mai scapă cine poate.

Asta arată că PSD a rămas în epoca Dragnea și că teama de dosare penale continuă să-i macine. Viorica Dăncilă le spune explicit că ”Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem…”. Da, exact asta e miza lor, să fugă de dosare și de procurori, și de aceea se agață cu disperare de guvernare pentru că doar așa cred că mai pot controla Justiția”, a scris Ionel Dancă, pe Facebook.

El a mai susținut că PSD e o adunare de borfași care își simte sfârșitul aproape.

Iar ”apartenența” la acest grup infracțional și solidaritatea de gașcă se răsplătește cu bani de la buget pentru ca ”ei să simtă cu adevărat ce înseamnă MERITOCRAȚIE în PSD”, le promite ministrul care are în pix banii din PNDL, Daniel Suciu.

Vă dați seama ce înseamnă meritocrație în PSD?! Să se acopere unii pe alții pentru a scăpa de dosare penale și drept răsplată își împart banii publici după bunul plac.

În PSD este o adunare de borfași care își simte sfârșitul aproape. Acești hoți de țară vor fi scoși de la guvernare cu un vot zdrobitor la moțiunea de cenzură iar PNL este garanția că acest lucru se va întâmpla cu votul parlamentarilor din Opoziție și al celor care nu mai vor să fie legați de grupul infracțional din PSD”, a mai scris liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *