Skip to content
Politică

Dancă, primul purtător de cuvânt PLĂTIT din istoria PNL. Ce spun înaintașii lui EXCLUSIV

facebook.com

PSnews.ro a stat de vorbă miercuri cu mai mulți foști purtători de cuvânt ai PNL, după ce actualul deținător al funcției, Ionel Dancă, a recunoscut în urmă cu puțin timp pentru redacția noastră că este plătit pentru activitatea pe care o desfășoară în formațiunea politică.

DETALII AICI: Dancă, plătit cu 3.000 de euro pe lună de liberali? Cum răspunde purtătorul de cuvânt al PNL EXCLUSIV

Concret: i-am contactat miercuri pe Ionuț Stroe, Cristina Pocora, Varujan Vosganian și Adriana Săftoiu, patru dintre ex-purtătorii de cuvânt ai Partidului Național Liberal. Toți, fără excepție, au precizat că activitatea lor nu a fost una remunerată.

Nu eram remunarat pentru funcția de purtător de cuvânt al PNL – nici vorbă! Eu nu am fost niciodată remunerat la PNL pentru niciuna din funcții, a declarat Varujan Vosganian pentru PSnews.ro.

Același lucru l-a spus Ionuț Stroe, care nu a dorit să comenteze situația lui Ionel Dancă.

În schimb, Dancă a primit cuvinte de laudă de la fostul deputat Cristina Pocora.

„La momentul acela, eu eram parlamentar al Partidului Național Liberal. Pentru această funcție politică nu am fost remunerată – așa cum am spus și în declarațiile de avere și de interese.

Mi se pare un lucru OK (faptul că Dancă este plătit – n.r.). În momentul în care toată ziua este la partid (de dimineața până seara), lucrează, acesta este locul dumnealui de muncă. Mai ales că vorbim despre profesionalizarea Partidului Național Liberal, el fiind un specialist care vine din zona media, mi se pare un lucru în regulă, a declarat Pocora pentru PSnews.ro.

Întrebată dacă nu i se pare că foștii purtători de cuvânt au fost defavorizați, nefiind plătiți pentru activitatea lor, Cristina Pocora a răspuns: „Lucrurile se schimbă, evoluează, politica și ea… Prin urmare, nu, nu mi se pare”.

La rândul ei, Adriana Săftoiu a precizat pentru PSnews.ro că nu a fost plătită pentru activitatea de purtător de cuvânt nici la PNL, nici la PDL, însă a refuzat să comenteze situația lui Ionel Dancă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *