Skip to content
Video

Dancă, trimis la colț chiar de la vârful PNL. Vlad Nistor: A făcut o eroare fundamentală! EXCLUSIV

pnl.ro
" "

Interviurile video PSnews au continuat în această săptămână avându-l ca invitat pe vicepreședintele Partidului Național Liberal pe politică externă, apărare și siguranță națională, Vlad Nistor.

În acest context, vicepreședintele PNL a comentat gestul de joi a purtătorului de cuvânt al partidului, Ionel Dancă. Amintim că liderii liberali nu au permis accesul echipei Antena 3 în sediul central al PNL, în care joi seară va avea loc o ceremonie dedicată împlinirii a 143 de ani de la înfiinţarea partidului.

" "
" "

Concret: purtătorul de cuvânt Ionel Dancă le-a spus jurnaliștilor că nu au voie în crutea partidului și că ar fi bine să iasă. El a declarat că el ia decizii, având în vedere că e purtătorul de cuvânt al PNL.

CITIȚI ȘI O nouă ispravă a lui Ionel Dancă: A DAT AFARĂ Antena 3 din sediul PNL

O problemă importantă a PNL în această vreme este faptul că accesul său mediatic este limitat. Eu însumi am experiențe destul de triste, eu fiind un personaj care joacă în media de foarte multă vreme. Țin minte că abia se înființase primul post de știri din România și eu am moderat o emisiune acolo, deci sunt cineva care știe bine cum funcționează media, care îi cunoaște destul de bine pe cei mai mulți dintre principalii jurnaliști din țara asta, cineva care a suportat înjurături, având de pildă săptămânal un editorial în Evenimentul Zilei, atunci când aveau cu totul alt punct de vedere decât al majorității celor care scriau în Evenimentul Zilei și știu bine cum se joacă jocul acesta. Dar nu mi se întâmplă o dată, mi se întâmplă în ultima vreme foarte des să mă trezesc într-un studio de televiziune singur, unde am în față 5-6 adversari politici, pentru că toți ceilalți sunt de fapt de aceeași culoareși de obicei, nu întotdeauna, cei mai agresivi sunt moderatorii. E un joc pe care PNL trebuie să îl joace în condiții extrem de dificile. Accesul nostru la media este foarte limitat. Este o eroare fundamentală pe care domnul Dancă a făcut-o ieri, și o spun cu toată convingerea. Eu în locul domniei sale nu aș fi procedat așa, i-aș fi lăsat pe jurnaliști să se plimbe pe unde vor ei, mi se pare cât se poate de democratic”, a declarat liberalul.

Urmăriți secvența de la minutul 25:35 și până la minutul 28:00:

 

 

1 comentariu la “Dancă, trimis la colț chiar de la vârful PNL. Vlad Nistor: A făcut o eroare fundamentală! EXCLUSIV

  1. Nistor USL ! Bine le-a facut ! Da ce-i la Haznale este democratie ?????? Cum sa permiti unor mincinosi sa participe alaturi de tine la comemorare ??/Nistore nu mai face pe liberalul in felul asta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *