Skip to content
Politică

Dăncilă a discutat pentru aducerea Volkswagen în România, dar spune că dărâmarea Guvernului ar fi un impediment

Premierul Viorica Dăncilă spune că a discutat cu conducerea Volkswagen pentru a aduce investiţia în România, ţara noastră oferind facilităţi în acest sens. „În rest, acum avem o mare problemă, faptul că nu avem stabilitate, asta înseamnă lipsă de predictibilitate. Dărâmarea Guvernului s-ar putea să fie unul din motivele…”, afirmă Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, miercuri seară, într-o emisiune la TVR 1, despre situaţia privind investiţia Volkswagen.

Noi am… inclusiv eu am discutat cu Volkswagen-ul, cu conducerea. Radu Oprea, ministrul pentru Comerţ, Antreprenoriat şi IMM-uri a fost în Germania, s-a întâlnit cu cei de acolo, am arătat care sunt avantajele pentru a veni la noi în ţară. Astăzi s-a reluat discuţia pentru a aduce în ţară, pentru a câştiga în această competiţie„, a afirmat Dăncilă, citată de news.ro.

Întrebată dacă a plusat, în condiţiile în care Bulgaria a oferit „mega-facilităţi”, Dăncilă a spus: „Şi noi oferim facilităţi, ne dorim investitori în ţară. În rest, acum avem  o mare problemă, faptul că nu avem stabilitate, asta înseamnă lipsă de predictibilitate. Dărâmarea Guvernului s-ar putea să fie unul din motivele…”.

Ministrul Ştefan-Radu Oprea a anunţat că Guvernul Dăncilă a reluat discuţiile cu Grupul Volkswagen pentru a aduce investiţia în România, în contextul în care acesta a comunicat că amână anunţul unei investiţii în Turcia, conform unui comunicat de presă transmis, marţi, de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *