Skip to content
Politică

Dăncilă: Am avut o discuţie cu preşedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmează să le facem

Inquam Photos / George Calin

Dăncilă a declarat marţi, după ledinşşa CEx, că a avut o discuţie cu preşedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmează să le facă România, iar Dan Nica rămâne propunere, fiind o persoană respectată. De asemenea, a anunţat că va fi propusă şi o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat în MAE, potrivit news.ro.

”Am discutat cu doamna preşedinte al Comisiei Europene. Dan Nica rămâne pentru că, aşa cum ştiţi, am făcut două propuneri de comisar european, un bărbat şi o femeie. Dan Nica rămâne pentru că este liderul europarlamentarilor PSD (…) Bineînţeles, noi am luat şi o rezervă, vom propune şi o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat în MAE. Dacă Ungaria va face două propuneri, facem şi noi două propuneri, Dacă Ungaria face o propunere, facem şi noi o propunere”, a declarat Dăncilă.

" "

Liderul PSD a precizat că în şedinţa conducerii PSD s-a discutat despre propunerile pe care trebuie să le facă şi modul în care trebuie procedat în perioada următoare.

De asemenea,a fost stabilită strategia pentru ca moţiunea de cenzură depusă de opoziţie să nu treacă şi a fost desemnat mandatarul financiar pentru alegerile prezidenţiale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *