Skip to content
Politică

Dăncilă cere audit financiar în PSD. Vor fi verificate toate contractele semnate în epoca Dragnea

INQUAM/George Calin

Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea și preluarea puterii în partid, Viorica Dăncilă a deschis discuția în cadrul Comitetului Executiv despre realizarea unui audit intern pentru a se cunoaște situația financiară exactă a partidului. Discuțiile au plecat de la nemulțumirea mai multor lideri de organizații, care au spus că, deși PSD încasează o subvenție foarte mare, nimeni nu știe cum au fost cheltuite aceste sume, relatează Europa Liberă.

“Scopul auditului este să știm cum stăm, ce contracte au fost încheiate, cine a încheiat aceste contracte, care a fost rolul acestor contracte, ce eficiență au avut. Să vedem dacă sunt contracte care ar trebui reziliate, noi nu știm mai nimic din ce s-a întâmplat în sediul central. Am aflat multe lucruri de la televizor”, au explicat surse din PSD pentru Europa Liberă.

" "
" "

Viorica Dăncilă vrea să afle ce s-a întâmplat în mandatul lui Liviu Dragnea pe partea financiară și vrea ca niște profesioniști să verifice modul în care Liviu Dragnea a cheltuit banii în timpul în care a fost șef al PSD. Trezorierul său, Mircea Drăghici, este un personaj controversat. Pe numele său a fost deschisă o anchetă DNA legată de felul în care acesta a cheltuit banii partidului. Și nu e vorba despre orice fel de bani, ci chiar de subvenția venită de la stat – fonduri consistente pe care statul le plătește partidelor în fiecare lună.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *