Skip to content
Alegeri Politică

Dăncilă, despre Iohannis: Cred că o confruntare cu Iohannis arăta cum suntem fiecare dintre noi, dar mai ales ceea ce am făcut. Văd un om laş şi arogant

Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a reluat marţi afirmaţia conform căreia o confruntare cu Iohannis arăta cum sunt fiecare dintre ei, dar mai ales ceea ce a făcut fiecare, numindu-lpe preşedinte laş şi arogant. Ea prezintă prezintă un bilanţ comparativ al activităţii.

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a invitat presa marţi la ”un dialog deschis”. Ulterior anunţului, Dăncilă a scris pe Facebook că nu poate fi de acord cu fuga de asumare şi nici cu aroganţa afişată de preşedintele Iohannis, scrie news.ro.

Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România şi, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare şi fuga de întrebări, nici cu aroganţa pe care o afişează preşedintele Iohannis şi dispreţul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis şi această selecţie pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că a ales să aibă o discuţie liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România.

”Voi avea un dialog deschis cu toţi jurnaliştii care îşi doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media desemnaţi de către instituţiile pe care le reprezintă”, a subliniat prezidenţiabilul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *