Skip to content
Politică

Dăncilă, despre Iohannis: Cu aroganţa lui specifică, se uită la noi ca şi cum am fi datori sa îl susţinem

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi candidat la funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, le-a vorbit, marţi după-amiază, alegătorilor din comuna Conceşti din judeţul Botoşani, despre ”aroganţa specifică” a preşedintelui Klaus Iohannis, potrivit agerpres.

„Cu aroganţa lui specifică, se uită la noi ca şi cum am fi datori să îl susţinem în tot ceea ce face, să îl susţinem să aibă mai multe vacanţe, să ne critice mai mult în afara graniţelor ţării, să se plimbe mai mult cu avioanele private, să aibă mai multe week-end-uri, să stea mai mult pe acasă. Un preşedinte care ar trebui să lucreze 24 din 24, el la ora 18,00 îşi face somnul de frumuseţe. Un preşedinte care ar trebui să lucreze şapte zile din şapte nu lucrează sâmbăta şi duminica pentru că este în vacanţă”, a afirmat Dăncilă.

De asemenea, liderul social-democrat a spus alegătorilor că de cinci ani România are „un preşedinte care a adus ură şi dezbinare” şi „pentru care oamenii au fost simple cifre”.

„Avem nevoie de un preşedinte care să îi reprezinte şi pe cei galbeni şi pe cei albaştri, să reprezinte România, să reprezinte tricolorul şi să o facă cu demnitate, aşa cum merită acest popor”, a subliniat Viorica Dăncilă.

1 comentariu la “Dăncilă, despre Iohannis: Cu aroganţa lui specifică, se uită la noi ca şi cum am fi datori sa îl susţinem

  1. Da, să-l susținem ca să nu cadă în derizoriu. Cum poate să aibă pretenția ca să fie ales iar Președintele României, când pe tot parcursul celor cinci ani a fost un lider al PNL-ului și instigator la răzmeriță. De ce nu se autosuspendă din funcția de președinte ca să participe în mod egal cu ceilalți candidați la prezidențiale? Încalcă cu bună știință Legea fundamentală, CONSTITUȚIA ROMÂNIEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *