Skip to content
Politică

Dăncilă, din nou în război cu gramatica: s-a întâmplat chiar la întâlnirea cu liderii europeni

INQUAM_Photos_Octav_Ganea_

Premierul Viorica Dăncilă este din nou în război cu gramatica limbii române. Concret: șefa Executivului a făcut un nou dezacord, în timpul Reuniunii Conferinţelor Preşedinţilor Parlamentului European şi a Guvernului României, spunând în timpul discursului că „discuţiile vor aduce un plus de valoare şi ne va ajuta să vedem punctele comune”

„Bun venit în România, bun venit la Guvernul României. Ne bucură prezenţa dumneavoastră astăzi aici în an centenar, an în care România sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire, ne bucură prezenţa dumneavoastră astăzi aici, prima vizită premergătoare preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România la 1 ianuarie 2019. Discuţiile pe care le vom avea astăzi, discuţii axate pe subiecte importante pentru UE, dar şi celelalte subiecte legate în principal de pregătirea României pentru preluarea preşedinţiei UE, cred că vor aduce plus valoare şi în acelaşi timp ne va ajuta să vedem punctele comune în ceea ce priveşte atât viitoarea preşedinţie a UE cât şi din punct de vedere al Parlamentului European. Vreau să vă asigur că România este pregătită pentru a prelua preşedinţia”, a declarat Viorica Dăncilă. Ulterior, reprezentanţilor presei li s-a cerut să părăsească sala, potrivit Protv.

Amintim că Viorica Dăncilă s-a întâlnit miercuri şi cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, tema principală a discuţiei fiind pregătirea României pentru preşedinţia Consiliului UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *