Skip to content
Politică

Dăncilă: Guvernul Orban trebuie demis de urgență! Toate progresele PSD au fost anulate în 9 luni de guvernare orbanistă

psnews.ro

Fostul preşedinte PSD, Viorica Dăncilă, spune că guvernul Orban trebuie demis, astfel că moţiunea de cenzură trebuie votată, după ce toate progresele social-democraţilor „au fost anulate în nouă luni de guvernare orbanistă”.

„Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgență!

Iar votarea moțiunii PSD e soluția corectă pentru a scăpa de eșecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenți care a ruinat economia țării.

Dăncilă: Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia?

-12%: aceasta este scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an și cifra care-i îngroapă politic pe actualii guvernanți. Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia, au scos 1 milion de români de pe piața muncii și au scăzut puterea de cumpărare a cetățenilor cu 7%? În afară de atacurile la persoană împotriva mea și de plângerea penală de înaltă trădare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai rămân deci în urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.

Dăncilă: Toate progresele PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă

Comparați cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernării PSD: creștere economică de 7% (în 2017), 4,7% (în 2018) și 4,1% (în 2019), creșterea salariului mediul net cu 53% și a punctului de pensie cu 45% în cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea șomajului la un nivel istoric (doar 3%).

Din păcate însă, toate progresele din vremea PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă. De aceea e urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!”, este mesajul transmis, vineri, de Viorica Dăncilă, fostul preşedinte al PSD şi, totodată, fost premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *