Skip to content
Politică

Dăncilă îl taxează dur pe Ponta: Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Stil mincinos și duplicitar

Inquam Photos / George Calin

Președintele PSD Viorica Dăncilă, luni, într-o postare pe pagina sa de socializare, reacționează dur după dezvăluirea făcută de Victor Ponta, potrivit căruia premierul i-ar fi cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România.

„Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *