Skip to content
Politică

Dăncilă, în mesajul de Anul Nou: Vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, că 2018 a fost un an important pentru naţiunea română, fiind sărbătorit Centenarul Marii Uniri, dar şi că priveşte cu încredere spre 2019. „Mai avem multe de făcut şi vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România”, spune Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români, în mesajul de Anul Nou, să construiască împreună următorul secol de existenţă a României „cu mult curaj, implicare civică şi ataşament ferm faţă de valorile statului de drept”. El adaugă că deţinerea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene este o oportunitate care trebuie valorificată. „Să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european„, mai spune Iohannis.

Dragi români, 2018 a fost un an important pentru naţiunea română, am sărbătorit împreună Centenarul Marii Uniri, prilej pentru a ne reconfirma ataşamentul faţă de valorile şi tradiţiile care ne fac unici în lume şi la care ne raportăm pentru viitor. Privim cu încredere spre noul an şi cu mulţumirea că măsurile pe care le-am luat au adus o viaţă mai bună românilor. Veniturile pensionarilor şi salariaţilor au crescut consistent, iar în economie au fost create peste 100.000 de noi locuri de muncă. Am pus solidaritatea socială în centrul politicilor guvernamentale şi, totodată, am fost preocupaţi de stimularea investiţiilor în domeniile strategice, prin crearea cadrului legislativ necesar„, afirmă Dăncilă, în mesajul transmis. conform News.ro.

Ea spune că, alături de miniştrii din Cabinet şi împreună cu preşedinţii alianţei PSD-ALDE, „colegii din cele două partide care susţin acest guvern, am reuşit să onorăm angajamentele pentru care am primit încrederea a milioane de cetăţeni”.

Mai avem multe de făcut şi vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România. Scopul nostru este unul clar, o creştere economică sustenabilă şi investiţii majore, care să aducă un trai mai bun pentru cât mai mulţi cetăţeni, dar şi o Românie demnă şi mândră„, mai spune Dăncilă.

Premierul face referire şi la preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Dragi români, mâine preluăm preşedinţia Consiliului Uniunii Europene pentru următoarele şase luni. Este un proiect de ţară care trebuie să ne unească, instituţii ale statului, forţe politice şi societate civilă, pe toţi românii, oriunde s-ar afla. Vă asigur că suntem pregătiţi să avem un mandat de succes, pentru ca România demnă să se înalţe şi să îşi recapete locul şi importanţa cuvenite în Europa şi în lume. Vă urez tuturor linişte, sănătate şi belşug în noul an. La mulţi ani români, oriunde v-aţi afla„, îşi încheie mesajul Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *