Skip to content
Politică

Dăncilă, luată la bani mărunți de o fostă colegă care a trecut de partea lui Ponta

caleaeuropeana.ro

Premierul Viorica Dăncilă este atacată de o fostă colegă de partid care chiar cu o zi în urmă și-a anunțat demisia din PSD și susținerea pe care i-o oferă lui Victor Ponta.

Este vorba despre Marilena-Emilia Meiroşu, ce și-a declarat intenția de a se alătura partidului Pro România. Pe acest fond, ex-parlamentarul a explicat și de ce a ales să părăsească grupul social-democrat, conform debraila.ro.

„Cauzele sunt acumulările de nemulțumiri ale alegătorilor PSD. Aș vrea să recâștig încrederea membrilor PSD și încrederea alegătorilor PSD. O altă cauză importantă ține de activitatea mea de 20 de ani de membru al Partidului Social Democrat și al Organizaţiei de Femei. Am muncit politic alături de colegele mele, acum Parlamentul României are cel mai mare număr de parlamentari femei. Este şi meritul preşedintelui Dragnea, însă ce se întâmplă acum pare o dorință de discreditare a ideii de femeie în politică. Eu am intrat în politică atunci când Mihai Tudose era președintele Organizației de Tineret a PSD Brăila. Rămân un om de stânga, însă merg alături de Victor Ponta”, a declarat Meiroşu.

1 comentariu la “Dăncilă, luată la bani mărunți de o fostă colegă care a trecut de partea lui Ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *