Skip to content
Politică

Dăncilă lucrează pentru ţară şi Dragnea sub acoperire: E Rodica, nu Viorica

cotidianul.ro

 

Actualul premier a avut alt prenume cel puţin până la majorat. O chema Rodica Vasilica şi nu Viorica Vasilica. Rodica Vasilica Nica, mai exact.

Dacă schimbarea lui Nica în Dăncilă după căsătorie nu miră pe nimeni, foştii colegi de şcoală au fost surprinşi de dispariţia Rodicăi şi apariţia Vioricăi, potrivit recorder.ro.

Foştii colegi ai actualului premier au produs la rândul lor o surpriză de proporţii povestind cum Rodica-Viorica nu are rădăcini teleormănene, aşa cum se credea până acum, ci prahovene, la Videle mutându-se doar după terminarea facultăţii.

Şi mai exact, actualul premier a copilărit în Ploieşti, a urmat Liceaul Mihai Viteazu din localitate şi a fost o elevă  „prietenoasă, comună, mediocră la învățătură„. Evident.

O fostă colegă, Marinela Săvescu, poveşteşte că a fost musafira actualei doamne premier la petrecerea de majorat a acesteia: „Cred că aceea a fost singura oară când ne-a invitat la ea acasă. În rest, nu ştiu de ce, se cam ferea să ne cheme înăuntru. Ne dădea întâlnire doar în faţa blocului sau pe undeva, prin oraş. Parcă mereu găsea o scuză ca să ne ţină la distanţă de casa ei. Am impresia că locuia doar cu mama şi cu o bunică. Despre tatăl ei, nu ştiu nimic. Nu ştiu dacă avea tată”.

Vorica ex Rodica este şi acum proprietarea apartamentului din Ploieşti în care a copilărit şi care i-a aparţinut mamei ei, dar nu se duce pe acolo, vecinii n-au văzut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *