Skip to content
Politică

Dăncilă, PRIMELE precizări după CEx: Îmi pare foarte rău că Paul Stănescu și-a dat demisia

INQUAM_Photos_Octav_Ganea_

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, după şedinţa CEx, că îi pare rău că Paul Stănescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv, Ea a precizat că acesta va activa în cadrul partidului.

”Faptul că Paul Stănescu şi a dat demisia, îmi pare foarte rău, am încercat să îl conving să nu îşi dea demisia. Paul Stănescu a spus că din motive personale, dar Paul Stănescu va activa în cadrul PSD. Este un membru vechi este o persoană care iubeşte foarte mult acest partid”, a declarat Dăncilă.

Întrebată dacă regretă că i-a reprimit în partid pe Gabriela Fiirea şiPaul Stănescu, Dăncilă a răspuns: ”Nu regret absolut deloc. Sunt oameni de valoare, trebuie să facem echipă şi să ne pregătim pentru următoarele alegeri”.

Mai mult, președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a spus că în cadrul Congresului PSD din 29 iunie se va alege un nou președinte al PSD, iar candidatul la prezidențiale va fi ales în toamnă, după ce vor fi efectuate sondajele.

”Într-un partid este normal să nu avem același punct de vedere. Faptul că Paul Stănescu și-a dat demisia mie îmi pare rău, am încercat să-l conving să nu facă acest lucru, dar mi-a spus că este din motive personale. Nu regret absolut deloc să i-am adus aproape de partid.

Trebuie să reglăm foarte multe lucruri: în primul rând trebuie să dăm legitimitate conducerii să își asume rezultatul la alegerile prezidențiale. Acest Congres va fi unul premergător acelui Congres în cadrul căruia se va alege candidatul la prezidențiale.

După ce vom termina cu sondajele, după ce vom avea persoana care corespunde dorințelor electoratului, atunci vom organiza Congres pentru candidatul la prezidențiale.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *