Skip to content
Politică

Dăncilă: Programul președinției Consiliului UE va fi votat în scurt timp în Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a avut convorbiri cu şeful Parlamenului European, Antonio Tajani, în deschiderea reuniunii Conferinţei Preşedinţilor din Parlamentul European cu Guvernul României, în perspectiva preluării de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului UE la 1 ianuarie 2019.

Ne bucură prezenţa dumneavoastră astăzi aici, în An Centenar, an în care România sărbătoreşte o sută de ani de la Marea Unire. Ne bucură prezenţa dumneavoastră aici, în prima vizită premergătoare preluării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, la 1 ianuarie 2019”, a spus Dăncilă, adresându-se  președintelui și liderilor grupurilor politice din Parlamentul Europaen, anunță Antena3.ro.

Premierul a precizat că în Parlamentul României va fi votată, în scurt timp, ultima formă a programului preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Vreau să vă asigur încă de la început că România este pregătită pentru a prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregătiţi atât din punct de vedere organizatoric şi logistic, dar şi din punctul de vedere al programului pe care îl avem pentru preluarea preşedinţiei. În scurt timp, în Parlamentul României, va fi votată ultima formă a programului preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene”, a declarat Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *