Skip to content
Politică

Dancilă și-a schimbat preferații: cine sunt favoriții pentru funcțiile de președinte executiv și secretar general

INQUAM/Octav Ganea

Ziua cea mare pentru PSD se apropie. Sâmbătă, 29 iunie, la Congresul extraordinar se vor vota persoanele care vor ocupa funcțiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţii organizației.

Surse politice au dezvăluit că între timp premierul Viorica Dăncilă și-a schimbat preferații. Astfel, favorit pentru funcția de președinte executiv al partidului este Eugen Orlando Teodorovici, iar pentru funcția de secretar general este Mihai Fifor. Totodată, potrivit surselor, se pare că baronii PSD nu i-au acceptat pe Marius Dunca și Daniel Suciu.

PSD-iștii se bat pentru funcțiile de conducere din partid

Amintim că pentru funcția de președinte al PSD și-au depus candidaturile până în prezent 4 social-democrați: Viorica Dăncilă, Liviu Pleșoianu, Ecaterina Andronescu și Șerban Nicolae.

Bătălie mare și pentru funcția de președinte executiv al PSD. În cursa pentru poziția nr 2 în partid s-au înscris, potrivit surselor noastre: Daniel Florea, Daniel Suciu, Eugen Teodorovici și senatorul Sorin Bota.

Oficial, s-au înscris până în prezent 7 social-democrați și pentru funcția de secretar general al partidului: Codrin Ștefănescu, Marius Dunca, Gabi Petrea, Felix Stroe, Mihai Fifor și Rodica Nassar.

DETALII AICI: Bătălia funcțiilor în PSD: 4 social-democrați s-au înscris în cursa pentru șefia partidului. La ce funcție aspiră Teodorovici, Stroe și Fifor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *