Skip to content
Politică

Dăncilă spune că reprezentantul României a votat împotriva fostei șefe DNA: Dacă acuzele se dovedesc adevărate, imaginea țării va avea de suferit

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă nu e deloc încântată de succesul obținut de Laura Kovesi la Consiliul UE și spune în exclusivitate pentru Europa LIberă că imaginea României va avea de suferit dacă acuzele care i se aduc se vor dovedi adevărate, potrivit europalibera.org.

A fost opinia altor state membre, repet punctul meu de vedere, legea trebuie respectată, în fața legii toți trebuie să fim egali și că este important ca înainte de a ocupa un post să poți să clarifici toate acuzațiile care planează asupra persoanei tale. Mă întreb dacă doamna Codruța Kovesi ajunge procuror general și dacă din aceste afirmații sunt unele adevărate, eu îmi doresc să nu fie adevărate, dar dacă sunt adevărate aceste acuzații, atunci cine va avea de suferit? Eu nu vreau să mă refer la persoană, dar cu siguranță imaginea României ar avea de suferit”, a declarat Premierul Viorica Dăncilă pentru Europa Liberă”.

Întrebată cum a votat astăzi reprezentantul României, Dăncilă a răspuns: ”Așa cum am spus, împotrivă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *