Skip to content
Politică

Dăncilă: Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remanierea

Inquam Photos / George Calin

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că va exista o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD în care se vor stabiLi detalii legate de remaniere. ”Remanierea trebuie să aibă loc, avem trei miniştri interimari”, a spus Dăncilă, reiterând ideea că motivele invocate de Klaus Iohannis pentru respingerea miniştrilor ţin de ”oportunitate”.

Viorica Dăncilă a fost întrebat, joi, la Târgu Mureş, dacă va mai avea loc remanierea şi a precizat că decizia va fi luată într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD.

Am văzut răspunsul preşedintelui, un răspuns care arată că se referă doar la o oportunitate. Oportunitatea aparţine primului ministru. Mă aşteptam să fie probleme legate de legalitate, pentru că aşa trebuia să arate motivarea. Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remaniere. Remanierea trebuie să aibă loc, avem trei miniştri interimari”, a declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, premierului Viorica Dăncilă, trei scrisori în care motivează respingerea celor trei miniştri propuşi pentru Ministerul Justiţiei, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Ministerul Fondurilor Europene. Şeful statului susţine că niciunul dintre cei trei candidaţi nu are experienţa necesară gestionării domeniului pentru care a fost propus, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *