Skip to content
Politică

Dâncu, despre cabinetul Cioloș prins între ciocan și nicovală: Guvernul a fost obligat să stea între opinia publică și cerințele Europei

Invitatul lui Octavian Hoandră la Realitatea TV, Vasile Dîncu a făcut declarații cu privire la atitudinea românilor în fața crizei refugiaților.

”Am facut un studiu cand a inceput aceasta crudiada si aceasta criza conceptualizata de Europa. A fost atunci o atitudine pozitiva a romanilor, circa 70% erau de acord sa primeasca refugiati. Asta cu o influenta foarte importanta din partea mass-mediei. Au fost peste 3 saptamani in care au fost foarte multi care vorbeau despre pericolele ca vom fi cotropiti de musulmani”, a declarat Dîncu.

”Mass-media a luat o atitudine europeana foarte dura si simtindu-se ca si noi am putea sa ne opunem la ceva, atunci s-a nascut un asemenea efect. Si acum acesta exista. Guvernul a fost obligat sa stea intre opinia publica si cerintele Europei. Acum avem o atitudine cumva o acceptare conditionata (…) Romanii au intrat oarecum pe linia eruropeana”, a adăugat acesta, la Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *