Skip to content
București Știri locale

Daniel Băluţă: Lucrăm împreună cu CJ Ilfov la un proiect care va prelungi linia de metrou M2 cu câteva staţii

Facebook
" "

Primăria Sectorului 4 şi Consiliul Judeţean Ilfov vor să prelungească linia de metrou M2 cu două sau trei staţii către comuna Berceni, anunţă primarul Daniel Băluţă.

Linia de metrou M2 nu se va opri pe şoseaua Berceni! Lucrăm, împreună cu Consiliul Judeţean Ilfov, la un proiect care o va prelungi cu două sau trei staţii către comuna Berceni. De ce ne dorim asta? Pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică şi o viaţă mai bună pentru oameni.

" "
" "

Generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulţi la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa maşinile în afara oraşului şi vom circula cu metroul, dar şi scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4„, a scris, vineri, pe Facebook, Daniel Băluţă.

Primăria Sectorului 4 anunţa pe 17 ianuarie că, începând de a doua zi, vor fi demarate lucrările la noua staţie de metrou care va fi construită pe şoseaua Berceni. Noua staţie de metrou, care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri, va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al magistralei 2 de metrou, şi şoseaua de Centură, adăuga autoritatea locală.

2 comentarii la “Daniel Băluţă: Lucrăm împreună cu CJ Ilfov la un proiect care va prelungi linia de metrou M2 cu câteva staţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *