Skip to content
Politică

Daniel Băluță: Un număr foarte mare de candidați la Primăria Capitalei, dar și la primăriile de sector, nu poate fi decât benefic

psnews

Daniel Băluță, primarul sectorului 4, este de părere că „un număr foarte mare de candidați la Primăria Capitalei, dar și la primăriile de sector, nu poate fi decât benefic, deoarece oamenii au de unde alege”.

„Este un lucru extraordinar, pentru că bucureștenii vor putea să aleagă din mai multe proiecte și sunt convins că proiectele PSD sunt mult mai valoroase. Scopul pe care contracandidații noștri îl au e acela de a da la o parte PSD. Este singurul lor obiectiv. Sunt mult mai puțin aplicați pe partea de proiecte. Sunt convins că oamenii vor sancționa o asemenea abordare, nu este una constructivă, ci distructivă”, spune edilul.

În același timp, primarul este preocupat de organizarea alegerilor în condiții de siguranță și securitate pentru cetățenii din Sectorul 4, în contextul pandemiei SARS-CoV-2, îndemnându-i pe oameni să meargă la vot, pe 27 septembrie și asigurându-i că la nivelul Sectorului 4 vor fi luate măsuri extrem de riguroase, astfel încât sănătatea să nu le fie pusă în pericol niciun moment.

Pe de altă parte, Daniel Băluță este convins de încrederea de care se bucură în rândul locuitorilor din sectorul 4, care îl vor mandata, să continue dezvoltarea și finalizarea proiectelor menite să aducă sudul Bucureștiului în topul celor mai dezvoltate administrații locale:

Vrem să construim un mediu de afaceri extrem de productiv, iar sudul a devenit o oportunitate. Dovadă stau investițiile care s-au făcut aici: investiții americane, investiții europene, care nu fac altceva decât să ofere sustenabilitate serviciilor educaționale și sociale, scopul final fiind acela ca oamenii din sectorul 4 să trăiască în siguranță. Numai pas cu pas putem să atingem aceste obiective.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *