Daniel Buda: Nepotul lui Ciolacu, o mătușă Tamara de rit nou

Foto; Daniel Buda

Investigațiile presei au scos la lumină legăturile lui Mihai Ciolacu, nepotul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în afaceri imobiliare și energetice. Eurodeputatul PNL Daniel Buda a comentat pe pagina sa de Facebook, subliniind că, deși Marcel Ciolacu se prezintă modest și neprihănit, realitatea afacerilor nepotului său sugerează o altă poveste.

„Pe urmele lui Adrian Năstase, și Marcel Ciolacu și-a făcut rost de o “Mătușă Tamara” a lui.
Investigațiile presei l-au scos la lumină pe Nepotul Mihai. Este vorba de Mihai Ciolacu, nepotul președintelui PSD.
 Acesta ar fi implicat în afaceri imobiliare și cu energie. Presa relatează că Mihai Ciolacu, după ce a împrumutat 100 000 euro de la unchiul Marcel, a intrat într-o afacere imobiliară alături de soția lui Sorin Grindeanu și un dezvoltator imobiliar care a primit loc pe listele PSD pentru parlamentare.
Tot din investigațiile presei aflăm că același Mihai Ciolacu este implicat și în afaceri cu energie. Recent, este pe punctul de a vinde două firme unui om de afaceri de origine cehă, care face în Cehia lobby pentru China și are afaceri și în Rusia. Deși firmele aveau cifră de afaceri zero în 2022 și 2023, acestea au primit aviz de racordare la rețeaua Transelectrica în martie 2023, atunci când director era Gabriel Andronache, fost consilier și apropiat al lui Mihai Tudose. În același timp, cele două firme au cerut ajutoare de stat prin PNRR în valoare de 110 milioane de lei.
Marcel Ciolacu se prezintă modest și neprihănit, dar, cum se spune, “afară e vopsit gardul, înăuntru, afacerile Nepotului Mihai”, această Mătușa Tamara de rit nou.
Pesedistul tot pesedist rămâne”, a scris Daniel Buda pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: