Daniel Buda, scrisoare către soldații ucraineni aflați pe front: “Gândurile noastre se îndreaptă spre pace și unitate”

Sursa foto: Daniel Buda

Europarlamentarul Daniel Buda își exprimă solidaritatea față de soldații ucraineni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, printr-o scrisoare trimisă pe front.

Acesta vrea să arate astfel că “spiritul comunității europene este viu și că valorile noastre comune de pace, libertate și democrație rămân nestrămutate”.

“În această perioadă de sărbătoare, gândurile noastre se îndreaptă spre pace și unitate, am ales să transmit o scrisoare de solidaritate către soldații ucraineni aflați pe front. Această acțiune simbolizează angajamentul nostru comun pentru susținerea drepturilor și libertăților fundamentale, chiar și în cele mai dificile momente.

Crăciunul este un timp al speranței și al solidarității. Prin acest gest, doresc să arăt că spiritul comunității europene este viu și că valorile noastre comune de pace, libertate și democrație rămân nestrămutate.

Fie ca acest Crăciun să ne reamintească tuturor de puterea solidarității și a compasiunii umane. Vă doresc să aveți un Crăciun plin de pace și speranță!”, precizează Daniel Buda.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL