Daniel Cadariu: Sucevenii vor, în principal, locuri de muncă bine plătite

Sursa: Facebook

În primul rînd, sucevenii își doresc locuri de muncă bine plătite. Aceasta este concluzia senatorului PNL de Suceava, Daniel Cadariu, după ce a stat de vorbă cu mai mulți locuitori ai județului și după ce a văzut rezultatele unor sondaje de opinie.

Într-o intervenție telefonică la Radio Top, domnul Cadariu a afirmat: ”Trebuie să recunoaștem că la nivel de societate, și nu este o chestiune specifică doar județului Suceava, și mă refer aici la un lucru aproape comun, preocuparea o reprezintă locurile de muncă. Discutăm de un aspect care nu stă în atribuțiile unui administrator local, dar principala problemă surprinsă și în discuțiile cu cetățenii, și în studiile sociologice este aceasta, a locurilor de muncă. Acesta este motivul și pentru care președintele Flutur își propune multe pentru următorul mandat, pentru cel de-al patrulea – Suceava conectată la autostradă, lucru care cu siguranță va crea cadrul creării de noi locuri de muncă bine plătite, astfel încît cît mai puțini dintre cetățeni să plece la muncă în străinătate și dacă e posibil parte din cei 150.000 de suceveni plecați la muncă în ultimii ani să se întoarcă acasă, să fie motivați să vină să-și reîntregească familiile”.

Întrebat ce șanse are președintele PNL, Gheorghe Flutur, să-și păstreze mandatul de președinte al Consiliului Județean, Daniel Cadariu a spus: ”Domnul Flutur stă foarte bine. Sînt absolut convins că președintele Flutur va cîștiga al patrulea mandat la conducerea Consiliului Județean. Un lucru extrem de important pentru cetățeni și la care lucrăm în această campanie este să-i facem să conștientizeze că domnia sa are nevoie și de o majoritate în Consiliul Județean. Toate realizările din cele trei mandate, 2008 – 2012 și cele din 2016 pînă în 2024, au fost marcate de realizări foarte mari, dar au avut la bază majoritatea deținută în Consiliul Județean de către PNL”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL