Skip to content
Politică

Daniel Constantin, atacat de la vârful PSD. Pe cine ar susține un deputat social- democrat în fruntea PC

Scaunul de președinte al PC se clatină tot mai serios pentru ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. După ce Cristian Popescu Piedone a solicitat un Congres al partidului, iar o serie de lideri conservatori deja și-au anunțat susținerea pentru o candidatura a edilului sectorului 4, deputatul PSD, Radu Popa, precizează și el că dacă ar fi membru al PC l-ar vota pe Piedone pentru șefia PC.

”Politica e un joc pe voturi. Dacă partidul acesta vrea să i se șteargă eticheta de „soluție imorală” si sa „miroasă” a partid politic, atunci ar trebui sa iasă din siajul oricărui alt partid, sa învețe să meargă pe propriile picioare politice si sa își aleagă un lider care e validat de stradă. Îmi amintesc ca toți liderii centrali ai PC’ului-Felix Voiculescu,Daniela Popa si nu numai-ca sa ajungă in Parlament, s’au abonat la căciula de voturi a lui Piedone.

Astăzi, când omul vrea sa candideze, unii strâmbă, din nas. In politică, prețiozitatea vine din numărul de voturi pe care le ai in spate. Când ai de 5 ori mai multe voturi decât are tot partidul, membri, e greu sa’ti mai spună cineva pe care loc sa te așezi in prezidiu.

Cred ca si acest elitism tembel ar unora ne arată de ce fug oamenii de politică si cât de închise sunt partidele, la 25 de Ani de la revoluție. Dacă as fi fost membru PC, eu l’as sustine pe Piedone”, punctează Radu Popa.

De asemenea, Daniel Constantin a fost aspru criticat și de fondatorul PC, Dan Voiculescu. În acest context, este greu de crezut că actualul șef al PC ar putea să mai spere că va rămâne președinte al partidului, în cazul în care se va organiza un congres în perioada următoare.

Citește și: Amenințări fără precedent ale lui Voiculescu către Daniel Constantin, ”copilul său de suflet”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *