Skip to content
Politică

Daniel Constantin: „Cred că românii au pentru prima dată ce să aleagă”

Vicepremierul Daniel Constantin a votat duminică, împreună cu soția, la o secție din zona centrală a municipiului Pitești.

Acesta a transmis că au emoții fiind cel mai important vot din 1989 până în prezent și că acesta este de părere că românii au pentru prima dată ce să aleagă.

„Evident că avem emoții, este cel mai important vot din 1989 până în prezent. Cred că românii au pentru prima dată ce să aleagă, au pentru prima dată ocazia să îndrepte lucrurile în această țară. Pentru prima dată avem ocazia să ne întoarcem la ce este bun pentru noi, pentru copiii noștri, pentru toți românii”, a declarat Daniel Constantin.

Totodată, Daniel Constantin a transmis că mizează pe o prezență semnificativă la vot și că este convins de un lucru, acela că  cel puțin 7,4 milioane de români conștientizează importanța fiecărui vot.

„Cred că toată lumea știe, toți românii știu că România este, astăzi, la o răscruce de drumuri și avem două variante, fie continuăm un regim care a adus numai ură în România în ultimii zece ani, fie ne întoarcem la o Românie în care învățăm din nou să zâmbim, învățăm din nou să tolerăm, o Românie mult mai bună și mult mai corectă decât a fost până acum. Eu sper că toți românii și-au dat seama. Mizez pe o prezență semnificativă astăzi la vot și sunt convins de un lucru, că cel puțin 7,4 milioane de români conștientizează importanța fiecărui vot”,  a afirmat vicepremierul Daniel Constantin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *