PSnews

PSnews VIDEO

Daniel Constantin, din culisele marței negre: Strada va avea un cuvânt de spus EXCLUSIV

www.satmareanul.net

Interviurile video PSnews.ro continuă vineri, avându-l ca invitat pe vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Mediului și co-președinte al ALDE.

Guvernantul a vorbit mai multe despre istoria celebrei OUG13, dar mai ales despre atenția pe care politicienii trebuie să o acorde în continuare străzii și reprezentanților acestora, prin crearea unor grupuri de lucru.

„Eu n-am fost în acea ședință. În ziua respectivă am merg la Bruxelles, m-am întors seara târziu, dar asta nu este o justificare sau ceva de genul acesta. Eu vreau să vă spun un lucru – nu numai pentru mine, pentru tot guvernul – ce s-a întâmplat rămâne de domeniul trecutului. Eu sunt foarte atent, așa cum vă spuneam, și când sesizează un jurnalist ceva și când sesizează un cetățean, eu am fost foarte atent la ceea ce a spus strada, cum cred că ar trebui să fim de acum înainte atenți și la ce spune strada și la ce spun și reprezentanții acestora. Pentru că eu încerc, aveam această dorință: am și implementat-o în trecut la Ministerul Agriculturii, dar  voi implementa cu mai mare atenție acum la ministerul Mediului – să creăm grupuri de lucru. Oamenii respectivi trebuie să fie auziți și ei trebuie să fie captați la masa discuțiilor. În grupurile de lucru avem reprezentanți din toate domeniile de activitate, ia cu siguranță strada se va simți reprezentată, va avea un cuvânt de spus. Dar, ca în orice democrație, majoritatea va trebui să decidă. Eu, în momentul de față, cred că am trei-patru grupuri de lucru deschise: pe problema taxei e depozitare, pe problema taxei de ambalaje, pe problema timbrului de mediu – alte lucruri care țin de domeniul meu.

Așa se va întâmpla și pe zonă de Justiție. Și aș vrea să vă spun că, dincolo de ceea ce s-a întâmplat, mă uit ce trebuie să se întâmple. Am discutat în coaliția de guvernare, mă bucur că și premierul a  dat el însuși acest semnal – chiar și ieri – am văzut că tot ce va fi modificat, îmbunătățit, se va face numai în comisii de specialitate din Parlament. Comisiile separate, Camera-Senat, sau reunite, unde trebuie să existe invitați, de fiecare dată când există o problemă în dezbatere, de la asociațiile magistraților, tot aceia care lucrează în acest domeniu Și prin consens cred că se pot găsi soluții bune”, a declarat Daniel Constantin.

Puteți urmări secvența mai jos, de la momentul 17:00 până 22:50.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. xyxyxyx

    18 februarie 2017, 17:02 la 17:02

    Minicinosule ! Ai inceput sa simti mirosul de cadavru la PSD si acumi incerci sa faci pe fata mare. Zilele baronului vostru sunt numarate. PSD-ul se duce in cap si mataluta te gandesti cum sa iti salvezi cariera politica. „Eu n-am fost în acea ședință. În ziua respectivă am merg la Bruxelles, m-am întors seara târziu”. Serios ? Sa moara mortu’ca habar n-ai avut de vestitul HG ? „Oamenii respectivi trebuie să fie auziți și ei trebuie să fie captați la masa discuțiilor”. Daca i-ai auzi ai intelege ca lumea va vrea plecati acasa. Lumea a iesit in strada pentru ca este socata de colectia de imbecili si nevertebrati care se numesc guvern. Dintre toate guvernele PSD-iste, guvernul din care faci parte este cel mai de c..at. De exemplu cazul dumitale: ce realizari te recomanda pentru postul de ministru ? O datorie de sute de mii de euro la un puscarias ? M-am uitat in CV-ul dumitale. Dupa ce ai terminat facultatea nu ai facut altceva decat sa cari serviete si sa lingi cururi pentru niste posturi caldute in administratie.
    Acum te detaseji de vestita ordonanta 13 ? Daca esti barbat da-ti demisia cum a facut colegul de la ministerul mediului de afaceri ! Ai cojones ? Pariu ca nu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi