Skip to content
Politică

Daniel Constantin îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu: E cel mai mare MINCINOS din Romania! Joacă la două capete! EXCLUSIV

Flux24.ro

Ex-vicepremierul Daniel Constantin – lider al Pro România și fost copreședinte al ALDE – lansează o serie de acuzații vehemente, în exclusivitate pentru PSnews.ro,  la adresa fostului său colaborator, Călin Popescu-Tăriceanu, despre care susține că vizează un singur obiectiv: o candidatură la prezidențialele de anul viitor.

Totodată, Constantin îl acuză pe Tăriceanu că joacă intens la două capete, atât cu PSD cât și cu PNL, fiind oricând în stare să accepte o OUG privind amnistia și grațierea.

Ce dorește șeful ALDE

Fostul vicepremier este ferm convins că, deși lasă aparența că nu este foarte interesat de funcția supremă în stat, Tăriceanu doar la acest obiectiv se gândește. ”Am văzut ce a declarat Călin Popescu-Tăriceanu. Acum se confirmă în mod oficial ceea ce eu am avertizat în urmă cu mult timp: anume că Tăriceanu este cel mai mare mincinos, este primul mincinos al țării! În spatele atitudinii sale se află doar calcule politice meschine personale. Cred că, în România, nu mai există un om atât de mincinos ca Tăriceanu. Cu toate că ne lasă să înțelegem că, vezi Doamne, el nu e interesat de prezidențiale, doar la asta se gândește. E în stare să mintă și să ofere la schimb orice pentru a-și maximiza șansele la prezidențiale. Acesta este unicul lui obiectiv politic”, a explicat Daniel Constantin.

Negociază la două capete

În spatele declarațiilor lansate de șeful Senatului se află, insistă președintele Pro România, o serie de calcule meschine, pe care le pune în aplicare exercitând presiune pe ”aliatul” Liviu Dragnea. ”În realitate, declarațiile lui Tăriceanu nu reprezintă decât o manieră de a pune presiune pe PSD. Sunt convins că Liviu Dragnea îmi dă dreptate acum, văzând ce face și ce spune Tăriceanu. El l-am avertizat public că aici se va ajunge, întrucât am simțit pe pielea mea câte este în stare să facă acest mare, mare mincinos care-și urmărește doar propiile scopuri”, a spus fostul vicepremier. Nu în ultimul rând, Constantin l-a acuzat pe Tăriceanu de joc dublu, întrucât susține că acesta negociază, pe la spatele coaliției de guvernământ, cu PNL. ”Mai grav este că, în timp ce pune presiune pe Liviu Dragnea și PSD, Tăriceanu negociază intens pe la spatele coaliției de guvernământ cu PNL. În fapt, el nu face nimic altceva decât să joace la două capete pentru a beneficia de cel mai oportun context”, explică fostul colaborator al lui Tăriceanu.

Despre eventualitatea unei OUG pe amnistie și grațiere

Întrebat dacă-l suspectează pe Tăriceanu că este în stare să accepte adoptarea unei Ordonanțe de Urgență privind amnistia și grațierea, doar pentru a obține statutul de unic prezidențiabil al PSD-ALDE, Daniel Constantin precizat: ”Pe Tăriceanu îl cred în stare de absolut orice. Totul se joacă și acest mincinos negociază din plin!”.

1 comentariu la “Daniel Constantin îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu: E cel mai mare MINCINOS din Romania! Joacă la două capete! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *