Skip to content
Politică

Daniel Constantin îl taxează pe Iohannis

Președintele PC Daniel Constantin îl taxează pe candidatul ACL la prezidențiale Klaus Iohannis pentur declarațiile pe care acesta le-a făcut privind bugetul anului viitor.

Liderul conservator a declarat că însuși Iohannis a declarat că nu se pricepe la economie atunci când i s-a oferit funcția de ministru al Economiei pentru a putea fi vicepremier în Guvernul Ponta.

„Domnul Iohannis îşi sabotează cu succes şansele electorale, încercând să pară doct într-un domeniu care îi este total străin. După ce a scos PNL de la guvernare pentru că nu ştie economie, (reamintesc că a refuzat poziţia de vicepremier şi ministru de finanţe, spunând că nu se pricepe la economie), Klaus Iohannis loveşte din nou, de această dată trezindu-se vorbind – pentru a câta oară – despre ceea ce nu înţelege, adică despre buget şi finanţe”, a declarat Constantin.

„Distanţa dintre domnia sa şi bugetul de stat, pe care mă îndoiesc că l-a citit, fie şi în diagonală, se măsoară nu în ani de studii economice, ci în ani lumină! Mulţi spun că domnul Iohannis nu ştie să vorbească. Îi contrazic: Iohannis nu ştie să tacă!”, a continuat liderul conservator.

2 comentarii la “Daniel Constantin îl taxează pe Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *