PSnews

Ultima Oră

Daniel Constantin nu stă pe bară. Pune pe masă un nou partid: e o presiune destul de mare

Ziare.com

Daniel Constantin, fost copreședinte ALDE, a declarat, vineri,  că există o presiune mare din partea celor care au fost alături de el timp de 7 ani pentru a pune bazele unei noi formațiuni, menționând că nu îi va dezamăgi și că termenul de două săptămâni până la apariția noului proiect politic este „realizabil”.

Le mulțumesc și lor și celor care în urmă cu câteva zile au părăsit ceea ce a mai rămas din ALDE astăzi. Am văzut că sunt și alți colegi din țară care m-au sunat și care vor să mi se alăture. Eu am mai spus și în urmă cu câteva săptămâni: e o presiune destul de mare a colegilor care au fost alături de mine în cei 7 ani cât am condus partidul și care astăzi nu se mai regăsesc și vor să formăm un alt partid, o altă formațiune politică. E deja o obligație pentru mine și îi asigur că nu îi voi dezamăgi în zilele următoare”, a precizat Daniel Constantin, potrivit Agerpres.

Politicianul a mai  spus că lucrează la un proiect politic care va fi prezentat în scurt timp, termenul de două săptămâni fiind „realizabil”.

„E un proiect politic la care lucrăm și îl vom prezenta în scurt timp. Deocamdată vreau să le mulțumesc tuturor care și-au manifestat deja adeziunea față de un proiect care încă nu este prezentat public. (…) Sunt variante la care lucrăm, deocamdată suntem în analiză și lucru„, a susținut Daniel Constantin.

Daniel Constantin a mai spus că, în paralel, continuă procesul cu ALDE.

S-a dat un nou termen pe 12 iunie. Eu cred că și instanța și-a dat seama de abuzul pe care l-a comis domnul Tăriceanu și de abuzurile pe care le comite în continuare. Din păcate, de la lucruri de genul acesta s-a ajuns și la suferința unor oameni care au fost schimbați din funcții în această perioadă, ce au avut de pierdut doar pentru că și-au păstrat consecvența, coloana. Ei au fost șantajați în această perioadă să își retragă plângeri, să se dezică de mine sau de alți colegi. Apreciez faptul că și-au păstrat demnitatea, coloana vertebrală, mai există și așa ceva în politică și asta mă bucură”, a mai adăugat  Constantin.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi