PSnews

Recent

Daniel Dragomir demontează principala acuzație la adresa lui DOCUMENT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, raspunzand unei intrebari legate de afirmatiile facute in presa de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, ca i se pare „o campanie ciudata” si ca nu urmareste astfel de „cancanuri”.

„Mie mi se pare o campanie ciudata, nu am urmarit in detaliu, fiindca nu urmaresc astfel de cancanuri, dar nu cred ca afecteaza credibilitatea vreunei institutii.

Ba chiar, cand am rugat pe cineva sa se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus ca omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale, si asa mai departe. Deci nivelul de credibilitate, dupa parerea mea, este foarte mic”, a spus Iohannis, la finalul participarii la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale a ONU de la New York.

În replică, Daniel Dragomir a postat, joi seara, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susține că președintele Klaus Iohannis a fost mințit.

„Pacat…

Din pacate, disperarea SRL Coldea si PFA Kovesi a ajuns pana la a recurge la dezinformarea Presedintelui Romaniei.
Stiu cine l-a dezinformat azi pe Presedinte, stie si domnul Presedinte.
Mi se pare incalificabil si periculos ca s-a ajuns la dezinformarea Presedintelui. Nu am plecat din SRI din cauza vreunei „probleme penale”.

Domnule Presedinte,
– Am inaintat Raportul de demisie din SRI in data de 28.01.2013.
– Am fost trecut in rezerva cu calificativ „foarte bine” la data de 15.02.2013. (Nota SRI anexata).
– Denuntul fortat impotriva mea a avut loc 14.03.2014 (l-au fortat sa scrie special pentru a ma executa la Sectia Militara a DNA, desi denuntatorul a recunoscut ca m-a intalnit prima data in februarie – martie 2013).
– Dosarul DNA a fost deschis la 18.03.2014. (Expunere dosar DNA).
– Urmarirea penala impotriva mea a inceput la 12.01.2015, cand am fost retinut si apoi arestat preventiv pentru sase luni (comunicat DNA).
– Daca as fi plecat din cauza unor „probleme penale”, treceau doi ani pana sa fiu arestat?
– In data de 27 decembrie 2016, prima instanta de fond m-a achitat pentru infractiunile de trafic de influenta, spalare de bani, furnizare de informatii clasificate.

Va asigur de intreaga mea consideratie si imi exprim regretul ca s-a ajuns la dezinformarea domniei voastre.
Veti intelege asadar disperarea oamenilor din jurul dumneavoastra.

Ati fost mintit…”, scrie Daniel Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi