Skip to content
Politică

Daniel Dragomir, două dinamite despre procuroarea Lăncrănjan și un judecător ICCJ

antenaplay.ro

Locotenent-colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir a detonat miercuri două dinamite. Vizați sunt procuroarea DNA Alexandra Carmen Lăncrănjan și un fost procuror DNA, devenit între timp judecător la ICCJ: Horia Valentin Șelaru.

Este vorba despre două articole publicate miercuri pe blog, care scot la iveală legăturile lui Lăncrănjan și Șelaru cu celebrul general SRI Dumitru Dumbravă, creatorul sintagmei „câmp tactic” (referitoare la implicarea Serviciului Român de Informații în justiție).

În primul articol – intitulat „Mitică la brutărie” (eufemism pentru „pușcărie” – n.r.) -, Daniel Dragomir arată legătura de pe Facebook dintre SRI-ist și Carmen Lăncrănjan.

„Ironic, astăzi generalul SRI Mitică Dumbravă, în loc să meargă la brutărie, merge în Parlamentul României.

Dacă aș fi acolo, i-aș pune o singură întrebare: 

Dacă o cunoaște pe procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan, ce relații au, dacă a susținut-o și a sprijinit-o în carieră, dacă a raportat ierarhic relațiile cu aceasta și dacă relațiile și implicarea sa în cariera procuroarei sunt legale? 

Episodul 1. Alexandra Carmen Lancranjan.

Încep să devoalez rețeaua de procurori, judecători, șefi de instituții și jurnaliști coordonată de generalul Dumbravă. 

 1. La data de 13 septembrie 2017, după ce șefa sa, PFA Kovesi, mă reclamă cu mânie proletară la CSM, procuroarea Lancranjan își arată sprijinul nețărmurit pentru cauză și dă share pe pagina sa personală la comunicatul DNA. 

 Imediat, generalul Dumbravă îi dă like de pe contul său “secret” pe care îl știe, de fapt, toată rețeaua (cu un nume scris în alfabetul georgian – n.r.). Să arate că se va implica. Dă semnalul că e prezent, că se va ocupa. Unde? La CSM, notează Dragomir.

Vedeți AICI continuarea, cu tot cu capturi de ecran.

În al doilea material (ce poartă titlul „Episodul 2. Valentin Horia Șelaru”), fostul colonel SRI Daniel Dragomir îl demască pe același general Dumitru Dumbravă ținând legătura pe Facebook cu judecătorul ICCJ Horia Valentin Șelaru, cunoscut pentru două episoade de pe vremea când era procuror DNA: închiderea dosarului ALRO și reținerea căpitanului SRI Sorin Crivăț, care avea să își găsească moartea în arestul preventiv.

„În 22 octombrie 2017 generalul Dumbravă dă un check-in din Parcul Văcărești.
Imediat stârnește o reacție de uimire din partea unui prieten. Valentin Horia Șelaru. Judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Personaj faimos.

Repet, Valentin Horia Șelaru este cel ce reacționează la checkin-ul prietenului său. Inițiativa vine de la judecător. Pentru că “georgianul”/“armeanul” Dumbravă descoperim că face parte din lista scurtă și elitistă de prieteni a judecătorului ÎCCJ.
Întâmplare?
Încet, încet vom descoperi că “georgianul”/“armeanul”/ Dumbravă este foarte popular”, comentează Daniel Dragomir.

Găsiți AICI mai multe detalii, inclusiv alte capturi de ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *