Skip to content
Politică

Daniel Dragomir pune la stâlpul infamiei trei instituții de presă: S-au autodeconspirat!

stireazilei.com

Locotenent-colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir pune la stâlpul infamiei trei instituții de presă, susținând că acestea „s-au autodeconspirat” în ultimele săptămâni, prin atacurile la adresa lui, în urma primului val de dezvăluiri.

Este vorba despre Hotnews, Ziare.com și Digi24, a declarat ofițerul marți seară după audierea de la Comisia SRI din Parlament, potrivit Mediafax.

Concret: el a afirmat că a vorbit în faţa comisiei de control a SRI despre culoarele media şi din justiţie şi că a prezentat documente pentru a-şi susţine afirmaţiile, unele dintre acestea primindu-le în ultima vreme.

„Au continuat discuţiile pe tema abordată anterior, pe ceea ce am numit culoare media, al doilea subiect culoarele justiţiei, am prezentat elementele pe care le cunosc, am pus la dispoziţia comisiei documente şi se va stabili un calendar, probabil în cursul săptămânii viitoare va fi o nouă audiere. Am prezentat documente care să îmi susţină declaraţiile. Data trecută am prezentat o listă de 65 de persoane care pot confirma sau infirma ce am spus eu. Am venit în faţa comisiei, la solicitatea comisiei şi sunt audiat în calitate de martor. Îmi fac datoria de cetăţean”, a explicat Daniel Dragomir.

Acesta a mai spus că în ultimele două săptămâni mai multe instituţii media au arătat că au o anumită apartenenţă.

„Am fost contactat de mai multe persoane care mi-au adus la cunoştinţă lucruri şi am încercat ulterior să le aduc în faţa comisiei. Nu prezint documente clasificate, ci am prezentat documente declasificate şi obţinute în mod legal şi am prezentat sursa de provenienţă (…) Am menţionat culoarul media. De la prima mea ieşire publică am avut dreptate şi lucrurile au fost confirmate. În ultimele două săptămâni s-au autodeconspirat Hotnews, Ziare.com, Digi24. Cei care au ieşit şi au încercat să acrediteze tot felul de idei: că sunt manipulator, că reprezint mogulii din presă, că sunt omul ruşilor”, a punctat Dragomir.

Fostul colonel SRI susţine că asupra sa au existat şi există presiuni, deoarece prezenţa sa la comisie „ar putea deranja unele persoane”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *