Skip to content
Politică

Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost eliberat din funcţia de şef al Corpului de control al prim-ministrului

Facebook/ Daniel Dragoş Tănăsoiu
" "

Printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată marţi în Monitorul Oficial, Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat, şef al Corpului de control al prim-ministrului.

A fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statutului, la cerere, şi Gheorghe Adrian Miuţescu, arată o altă decizie a şefului Executivului.

" "

De asemenea, Romulus Lucian Iaru a fost eliberat eliberat din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, iar Marian Murguleş a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Florin Cîţu a mai semnat o decizie prin care Tony-Avramescu-Gruia Romani a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Totodată, Petrică Lucian Rusu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul SGG.

Premierul a mai aprobat eliberarea din funcţie a mai multor consilieri de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului: Tănase Stamule, Radu Nicolescu, Ionel Roiban, Sebastian Bodu, Dan Ştefan Meran, Vlad-Adrian Ţone.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *