Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

Daniel Fenechiu crede că PNL poate câștiga toate primăriile din București: ”Într-un singur sector va fi mai greu”

Inquam Photos / Justinel Stavaru

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, crede în șansele alianței PNL-USRPLUS de a câștiga Primăria Capitalei și primăriile de sector, dar recunoaște, însă, că Daniel Băluță va fi foarte greu de învins la 4.

„Bucureștiul este un cal nărăvaș. De la toate cele 6 sectoare plus Primăria Capitalei, la cel mai bun scor posibil, eu cred că orice este posibil.

O să discut în primul rând de primarii propuși de PNL. Cred că și Ciprian Ciucu și Cristian Băcanu au șanse serioase în sectoarele 6 și 5. Cred că Nicușor Dan, propunerea PNL pentru Primăria Capitalei, cred că are o perspectivă foarte bună de a câștiga, depinde foarte mult de prezența la vot.

Cred că Adrian Moraru la Sectorul 3 poate să obțină un scor foarte bun și chiar să câștige pe fondul divizării voturilor de stânga între Robert Negoiță și Aurelian Bădulescu. Dacă vorbim de Sectorul 1, unde Clotilde Armand a pierdut în 2016 la milimetru, și candidații din Sectoarele 2 și 4, care candidează pe o alianță care, politic vorbind, deține majoritatea în intenția de vot, pot și ei câștiga. Răspunsul este că putem câștiga cele 6 sectoare ale Bucureștiului, inclusiv Primăria Capitalei.

Lăsând la o parte optimismul și calcul foarte optimist, e adevărat, cred că va fi mai greu în Sectorul 4, unde primarul în exercițiu are o baza electorală destul de bună. Deci 4 cred că ar fi o zonă de dificultate, în rest cred că cele 5 sectoare sunt în zona alianței”, a conchis liderul senatorilor PNL.

1 comentariu la “Daniel Fenechiu crede că PNL poate câștiga toate primăriile din București: ”Într-un singur sector va fi mai greu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *