Skip to content
Politică

Daniel Fenechiu (PNL) sare în apărarea primarului Piedone, condamnat în dosarul Colectiv: La soluţionarea acestei speţe s-a lucrat destul de pompieristic

psnews.ro

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat joi seara, despre decizia în dosarul Colectiv, că la soluţionarea acestei speţe s-a lucrat destul de pompieristic. Au intrat şi persoane asupra cărora a existat un dubiu asupra ideii de responsabilitate, kiar unul dintre ei este Piedone, a precizat Fenechiu.

”La soluţionarea acestei speţe s-a lucrat destul de pompieristic, în sensul că s-au identificat nişte vinovaţi, fără discuţie, o parte sunt vinovaţi, cei care aveau atribuţii de control, patronii clubului, cei care au pus artificiile, acolo e indiscutabil. Însă în zona asta au intrat şi persoane asupra cărora a existat un dubiu asupra ideii de responsabilitate privind situaţia concretă. Unul dintre ei este Piedone, eu nu mă ascund, ca să spun lucruri. Eu nu ştiu ce probe sunt în dosar, poate că Piedone e vinovat, dar aşa, de la distanţă…”, a spus senatorul liberal la Profit News TV.

El a precizat că nu ştie ce probe au procurorii în acest dosar. ”Au probă că Piedone ştia ce e acolo şi au credinţa că a semnat avizul? Că atunci pedeapsa este mică şi trebuiau să îi dea 15 ani. Dacă ştia că a semnat un aviz pentru un club care nu respecta condiţiile. Dar dacă nu ştia, avem o problemă” a mai spus Daniel Fenechiu, potrivit News.ro.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Decizia este definitivă. Patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au primit pedepse între 6 ani şi 4 luni şi 11 ani şi 8 luni de închisoare, aceasta fiind de altfel şi cea mai grea pedeapsă.

2 comentarii la “Daniel Fenechiu (PNL) sare în apărarea primarului Piedone, condamnat în dosarul Colectiv: La soluţionarea acestei speţe s-a lucrat destul de pompieristic

  1. & Ăstuia promovat de Traian Băsescu nu îi convine cum sora lui Decebal face dreptate, deși Traian a pus-o pe coloana cuceririlor, ?

  2. @ Ce bă „băsei”, vreți să vă îmburgheziți , să vă baroniți, să vă moguliți, prin prestațiile de imagine ale lu’ sora lu’ Decebal pe coloana lui Traian, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *