Daniel Fenechiu: „PSD a cerut ca Marcel Ciolacu să fie candidatul comun la Preşedinţie”

Sursa foto: Facebook

Daniel Fenechiu spune că principala problemă a blocajului negocierilor din coaliţie în privinţa comasării alegerilor o reprezintă dorinţa PSD de a impune un candidat comun al celor două partide la prezidenţiale, în persoana lui Marcel Ciolacu.

Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, spune că principala problemă a blocajului negocierilor din coaliţie în privinţa comasării alegerilor o reprezintă dorinţa PSD de a impune un candidat comun al celor două partide la prezidenţiale, în persoana lui Marcel Ciolacu.

„Eu am crezut că se va ajunge la începutul săptămânii la o înţelegere pentru că declaraţiile venite din zona PSD, majoritatea, şi a decidenţilor importanţi, au mers pe varianta comasării alegerilor.

Daniel Fenechiu: „PSD a cerut ca Marcel Ciolacu să fie candidatul comun la Preşedinţie”

Discuţia s-a blocat din cauza unor strategii colaterale comasării – pe comasare nu există mari probleme – legate de anumite candidaturi comune, de candidat comun la Preşedinţie, de candidat comun la Primăria Bucureştiului, de cine să fie prim-ministru, mă rog lucruri de genul ăsta.

„Iar principala problemă a fost dorinţa PSD-ului, motivată de faptul că este cel mai mare partid în momentul de faţă, ca persoana susţinută de ei la funcţia de preşedinte, în speţă Marcel Ciolacu, să fie candidatul comun al celor două partide”,

a spus Fenechiu, citat de Agerpres.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL