Skip to content
Politică

Daniel Florea candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD la congresul din 29 iunie. Candidatura sa a fost aprobată prin vot de membrii Conferinței Extraordinare, potrivit unui anunț publicat pe contul de Facebook al PSD Sector 5.

În cadrul aceleiași reuniuni, Daniel Florea a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației PSD Sector 5.

”Domnul Președinte Daniel Florea mulțumește colegilor de partid care azi au votat, în unanimitate, pentru reconfirmarea sa în funcția de Președinte al Organizatiei PSD Sector 5.

Tot în unanimitate, membrii Conferinței Extraordinare au votat pentru susținerea candidaturii Doamnei Viorica Dancilă pentru funcția de Președinte al Partidului Social Democrat și pentru susținerea candidaturii Domnului Daniel Florea pentru funcția de Președinte Executiv al Partidului Social Democrat, în perspectiva alegerilor ce se vor desfășura la Congresul PSD de la București, în data de 29.06.2019.

Organizația PSD Sector 5 a respins (cu 65 de voturi împotrivă, 2 abțineri și 14 voturi pentru) susținerea candidaturii Domnului Robert Cazanciuc pentru funcția de Secretar General al Partidului Social Democrat”, se arată în anunțul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *