Skip to content
Politică Video

Daniel Florea, despre familie și hopurile din campanie EXCLUSIV (VIDEO)

" "

Deputatul Daniel Florea (candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 5) este invitatul interviurilor Psnews din această săptămână.

Astfel, în cadrul interviului acordat PSnews.ro, Daniel Florea a vorbit despre un aspecte mai puțin cunoscute din familia sa, precum și de hopurile întâlnite în campanie.

" "
" "

În același timp, în contextul în care bătălia pentru Primăria Sectorului 5 este acerbă, Daniel Florea a susținut că beneficiază de un „mare noroc”, acela de a-i avea alături pe cei apropiați.

Dan Bucura: Domnule Florea, aţi atins, la începutul interviului nostru, un subiect cu care aş vrea să terminăm: este aspectul acesta al familiei. Aţi vorbit de tatăl dumneavoastră, de legăturile pe care le au membrii familiei cu sectorul pe care acuma vreţi să-l câştigaţi de partea dumneavoastră (electoral vorbind). Cum arată familia Florea şi ce părere are familia Florea despre acest proiect în care tocmai v-aţi angrenat: de a deveni primarul Sectorului 5?

Daniel Florea: Familia Florea arată foarte frumos şi foarte vesel. Sunt căsătorit de 11 ani, avem doi copii gemeni (un băieţel şi o fetiţă), împlinesc 6 ani în august, se numesc Iulia şi Tudor.

Dan Bucura: Să vă trăiască!

Daniel Florea: Mulţumesc frumos – la fel. Şi sunt doi copii minunaţi. Ne vedem împreună, ne întâlnim, petrecem cât putem de mult timp împreună… Soţia mea e o persoană foarte veselă şi – cum să vă spun? – aparenţa asta a mea, de om care… aşa… este că acasă sunt cu totul altfel de om. Am marele noroc că atât părinţii mei, cât şi părinţii soţiei mele sunt foarte apropiaţi de noi. Noi suntem o mare familie, aşa, ne întâlnim cu drag mereu, suntem tot timpul împreună… Am o familie foarte frumoasă şi să dea Dumnezeu să fie cu toţii sănătoşi cât mai mult timp. În ceea ce priveşte intrarea în această cursă pentru primărie, am discutat cu ei (cum am făcut-o şi atunci când am luat decizia de a candida pentru Parlament, în 2012), am discutat cu ei, mi-au spus că sunt alături de mine, indiferent ce decizie iau şi, într-adevăr, îi simt alături de mine, pentru că sunt şi momente mai grele – nu există numai lucruri frumoase într-o campanie. Există foarte multă oboseală, există o tensiune psihică, dar ei sunt aproape de mine şi vom trece cu bine peste asta – nu-mi fac niciun fel de griji.

Dan Bucura: Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi la PSnews. Vă mai aşteptăm cu drag când veţi mai avea lucruri interesante să ne spuneţi. Şi, până la urmă, vă dorim succes în ceea ce urmează să întreprindeţi.

Daniel Florea: Mulţumesc frumos de tot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *