Skip to content
Politică Video

Daniel Florea, despre Raețchi: “A îmbrăcat frumos un măr otrăvit” EXCLUSIV (VIDEO)

Candidatul PSD-ului la sector 5 a raspuns in premiera unor insinuari facute de contracandidatul sau din PNL. Liberalul Ovidiu Raetchi il acuzase recent de faptul ca a fost oarecum fortat sa intre in cursa electorala, iar in realitate nu si-ar dori cu adevarat sa ajunga primarul sectorului 5. Prezent la interviurile PSnews, Daniel Florea l-a sfatuit pe Raetchi sa se uite in ograda proprie, mai exact la cazul celui de-al patrulea “candidat” PNL la Capitala, Catalin Predoiu. In paralel a catalogat gestul facut de colegul sau de Parlament drept un mar otravit.

(6:02 – 8:19)

Dan Bucura: Îmi amintesc de o declaraţie recentă, făcută de un alt contracandidat, cu şanse mai mici, ce-i drept, în Sectorul 5, domnul Ovidiu Raeţchi de la PNL, care spunea despre dv că aţi fost forţat să intrati în această luptă electorală şi că, în realitate, nu v-aţi dori să ajungeţi primarul Sectorului 5. Cum comentaţi această declaraţie?

Daniel Florea: Aş putea să-l aduc în discuţie pe domnul Predoiu care a dat din picioare ca să n-ajungă candidat la Capitală şi până la urmă a ajuns, ca să vorbim tot de PNL. În momentul în care am fost propus, am acceptat fără nicio rezervă. Eu sunt membru de partid disciplinat şi am intrat în bătălia asta ca s-o câştig şi o voi câştiga. Bineînţeles că domnul Raeţchi a îmbrăcat frumos – ştiţi, un fel de măr otrăvit – l-a îmbrăcat frumos, elegant, dar una peste alta e o idee, ca o speranţă. NU! Am intrat în bătălie 100% la prima propunere care mi-a fost făcută de conducerea partidului şi voi câştiga această bătălie

Dan Bucura: Am înţeles. Dacă ar fi să rămânem tot pe zona de dreapta – mai sunt şi alţi contracandidaţi care cer voturile de dreapta din Sector. Despre aceia ce puteţi să ne spuneţi – cum îi percepeţi dv.?

 

Daniel Florea: M-am interest cu privire la dumnealor. Pe unii îi ştiam. Cred că nu vor fi în măsură să pună probleme contracandidatului dreptei, lui Ovidiu Raeţchi, nu-i vor lua foarte multe voturi. Dar cred că depinde foarte mult de prestaţia pe care o vor avea. Sunt oameni de bună-credinţă Eu abia aştept să dezbatem subiectele de interes şi să văd ce propun pentru că, dincolo de chestiunile astea sforăitoare sau tot felul de slogane din acestea de campanie, cred că trebuei să discutăm serios despre ce s-a întâmplat în Sectorul 5, de ce sunt problemele astea acute care în acest moment nu mai pot fi ignorate, şi abia aştept să le aud soluţiile. Pentru că atacuri la persoană sau discuţii sterile nu cred că mai e timp să facem.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *